ersan dediğin kaç kuruşluk adamdır!

sana siyah-beyaztan gayrısı yalan!

kap'a yapılan açıklama şu şekilde;
Oyuncu Ersan Adem Gülüm'ün transferi konusunda Adanaspor Kulübü ile anlaşma sağlanmış olup; sözleşme fesih bedeli olarak Adanaspor Kulübü'ne 2.000.000.Euro ödenecektir. Ayrıca oyuncunun 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Kupası karşılaşmalarında yer almasına bağlı olarak Adanaspor'a sezon başına 1.000.000.Euro'ya kadar ek ödeme yapılabilecektir. 

sözleşme fesih bedeli olarak bir bedel belirlenmişse extra bir ücret ödemenin anlamı nedir anlayamadım? madem bir bedel koyulmuş kendisine ödemeyi taahhüt etmişsin, ayrıca kulübüne minnet etmeye devam etmenin anlamı nedir? açıklamadaki "yapılabilecektir" ibaresi ne kadar açıklayıcı bir durum! egemenin alındığı, sivok'un, ferrari'nin satılamadığı, toramanın - ki bence bjk gibi bir takımda sürekli yedek olması gerekendir- stepnede beklediği, sidnei'nin kiralandığı ama bir tane bile sağ bekin alınmadığı plansızlık arasında  kaybolmamasını iyi niyet dileklerimize ekleyerek devam edelim.

onu da geçtim, yukarıdaki pozisyonu çıkarsak ersan'ın değerinden kaç Euro düşer acaba; bence 1mna kadar yolu var bu düşüşün. son söz; seni severim ersan ama en çok siyahını ve beyazını, gerisi teferruat.

not: ileride keşke Fatih Terim'le olsaydın dememek dileğiyle.

Yorumlar

siyahBeyaz dedi ki…
ersan konusundaki tek ve en büyük hata, en başta kiralık anlaşma yaparken satın alma bedeli belirlenmemesi.

bunun dışında bu transfer döneminde ortaya koyulan tavır tamamen doğru. ortaya çıkan rakamlar da piyasa şartları.

batı'da bir laf vardır. "hate the game, not the player". bu doğrultuda baktığımızda yazın buram buram demagoji kokuyor.

bu kafayla gidersen daha çok yazarsın bu tarz yazıları. hatta hazır başlamışken patlat bir tümer metin yazısı asdasfsdf

not: ersan'ın fatih terim'le tanışmışlığı görüşmüşlüğü var mıdır acep?

hee bi de bu ünal aysal da efendi adam gibi görünüyordu ama futbolcularımıza salça oluyor di mi adsdasdfasdf
Bekowski dedi ki…
sakn ol şampiyon:) yönetimin kapa verdiği bilgideki tutarın muallakta olması burda sorunum. yoksa ersanın mutlak alınması gerektiğine inandım hep. ama yönetim bunu da eline yüzüne bulaştıracaktı hep.
sağ bekimiz yokken 5 tane stoperimizin olması transfer plansızlığımızn yeniden hortladığını gösterior maalesef. resmiyse, ersan denince akılda kalan pozisyon olarak(bende öle tabi) belirleyici bir rol oynadığından kullandım. neyse anlaşamadık:)

Bu blogdaki popüler yayınlar

bir çarşamba akşamı..

gol sevinci - gutiden gol haberi

yapma boruc, 3 oldu!