luce geri döndü


lucescu tekrar istanbulda. ne bir transfer görüşmesi, ne bir söylenti var ortada artık. çoğu gazete servisleri için, kötü giden büyük takımlarımız için denizdeki yılandı kendisi. bu sefer final için döndü. kendisini eleştirmeye doyamayan hıncal uluç, ahmet çakar ve benzerleri ise hala aynı koltuklarında, pek değişmediler aslında, ondan sonra gelenlere de aynı muameleyi çekmekle meşguller. beğenmedikleri, çağın gerisinde dedikleri futbol mentalitesiyle çağın kulüpler bazında ikinci büyük kupasında final oynayacak yarın lucescu.

bu "gariban" adam sezon başında hedefini kadıköy finali olarak koyan iki büyük kulübümüz beşiktaş ve galatasarayı şampiyon yapmış. galatasarayla isimsiz adamlardan yıldızlar yaratarak şampiyonlar liginde çeyrek finali, süper kupa ve şampiyonluk kazandığı halde, karşılık olarak "amansız" fatih terim karizması altında ezdirilmiş, apar topar gönderilmiş..

oradan beşiktaşa geçmiş ki, benim için en güzel yanı taraftarı olduğum takıma gelmesidir, yani bu açıdan bir problem yok. galatasarayı şampiyon yaptığı yılın ertesi bu sefer beşiktaşı, hem de rekor bir puanla ve tek mağlubiyetle şampiyon yapmış, şampiyonlar liginde iyi maçlar çıkarmasında rağmen, diğer iki rakibin aralarındaki maçtaki son saniye golüyle elenmiş, uefada çeyrek final oynamış. adam olmaz denilen pascaldan adam gibi adam çıkarmış, iflah olmaz denilen sergeni tekrar keşfetmiş, memleketinden getirdiği pancuyu beşiktaşlıların unutamadığı biri yapmış.. ayrılışı ise malum kıpkırmızı samsunspor maçıyla başlayan çözülme süreciyle birlikte gelmiş, bir önceki ayrılığından daha karmaşık, daha uzun bir senaryonun önlenemez sonu olarak yaşanmıştır.

türkiyede görev aldığı süre boyunca sahnedeydi kendisi, yarın yine sahnede. bize ise uzaklardan izlemek ve "ah" çekmek düşüyor sanırım. umarım oralarda başarıların alkışlanıyor ve değerin biliniyordur. yolun açık olsun sir luce!

Yorumlar

ado dedi ki…
26 yaşındayım uzun süredir futbolla ilgileniorum okuduğum en güzel yazı eline sağlık

Bu blogdaki popüler yayınlar

bir çarşamba akşamı..

gol sevinci - gutiden gol haberi

yapma boruc, 3 oldu!