rastgele

[mehmet çakırın golü. top 90a gidiyor elbette, ama önce babacanın ellerine çarptığını da belirtelim.]


ankaradan çıkan sonuca kimse şaşırmamıştır sanırım. beklenen son gerçekleşti, fenerbahçe bu sene için dükkanı kapattı. elde sadece türkiye kupası var. belki 26 yıl sonra alınabilecek kupa kötünün iyisi olarak addedilebilir. ama rövanş maçına yine bu kadroyla, hatta emre b. nin de oynamama ihtimaliyle gidecek olmaları sivas-bjk finalini daha yakın kılıyor.

geçelim şampiyonluk yarışındaki rakibimiz sivasa. geçen hafta 86da kurtarmışlardı zirveyi ama sanırım artık devretme zamanı geldi. medya önünde ağlamalara mecnun-bülent ikilisinin devam edebilmesi de konya maçı sebebiyle hayli zorlaştı. sivas maçlarını takip etmemiş, sadece özetlerden ve puan sıralamasına bakıp aldanan izleyiciyi geçen haftaya kadarki açıklamalarıyla belki yanıltmışlardır. ama bugün verilmeyen kartlara ve verilebilecek penaltıya değinmek istediklerini pek sanmıyorum. özellikle ilk yarıda verilmeyen bir sarı kart var ki, hakemin bünyamin gezer olmasından mütevellit epey şaşırtıcı geldi. sertliğe asla prim tanımayan profiliyle tanıdığımız gezer, hem kontrolsüz, hem taban girişini kartsız geçti bu sefer. sivasın kurtardığı bir beraberlik oldu konya deplasmanı, hakemin etkisi tartışılır, ama asıl unsur konyanın oyunu, tabiki bu oyunun yapısından çok yakalanan pozisyonlar. sadece skoru değiştiremedi dün konya. anadoludan şampiyon çıksın şakşakçılığı eşliğinde beklenen düşüş başlamış gibi görünüyor. haftaya trabzonspor ile oynayacak olmaları, beşiktaşın kazanacağını varsayarsak "şampiyon"un harflerinden birkaçını adımızın önüne dizebilir..

bugün atkıyı kuşanıp beşiktaşa inme günü. eğlenme günü, davullarla, zurnalarla.. yeni stat projesi için izin vermedikleri tarihi eser kapsamındaki eski açıkta.. haydi beşiktaşım, rastgele...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

bir çarşamba akşamı..

gol sevinci - gutiden gol haberi

yapma boruc, 3 oldu!