kavga ediyorum öyleyse kaybediyorum


malum beko basketbol liginin şampiyonunu efes pilsen olarak ilan ettik. herkes yaklaşık 15 gün boyunca muhteşem maçlar izlediğinden , ne güzel basketbol oynandığından falan bahsedip durdu fakat daha ilk maç sonrası kaybedenin çirkefleştiği ve karşı tarafa bok attığı bok atamaz ise su şişesi veya sandalye attığı bir serinin olacağı sinyallerini ergin ataman sayesinde almış idik. bu seri birçok kişi tarafından ergin atamanın dönüşü falan olarak kabul edilse bile şahsi kanaatim takımını bu kadar kötü yöneten bir koça rağmen şampiyonluğu efes almıştır.

ilk maçta o kadar kötü savunma ile maçı fenerbahçeye armağan eden ataman hakemlerden ve bilumum küfürleşmelerden falan bahsetmeye başladı ve ortalığın toz duman olacağını o dakika itibariyle belli etti zaten, kaldı ki ortada muhteşem filan bir maç yoktu. ikinci maçta ise son 1 dakikada maçı fenerbahçeye vermek için tanjeviçten daha çok çabalayan ataman komik bir demeç ile fenerbahçe şanslı idi ve yine solomon küfretti,mirsad tahrik etti falan filan bahaneler ile saçma sapan demeçlerine ve bu ülkenin belki de en sağlam yönetim kültürüne sahip basketbol takımına hiç mi ama hiç yakışmadığını bir daha gösterdi.

aynı kötü yönetimi 3.maçın sonunda da gösteren ataman shumpertın basketbol aklı sayesinde uzatmaya giden bu maçı alarak bu sefer biz iyiyiz demeye başladı fakat bu sefer fenerbahçe tarafından konu küfürlere, hakemlere, yok efes kapatılacak da o yüzden itekleniyorlara gelmeye başladı. kısacası kaybeden kavga etmeye başladı. ardından 4.maçı kaybeden fener artık daha fazla çirkinleşmeye ataman da elde ettiği bu gücü daha fazla moral bozmaya kullanmaya başladı. ve herşeyin koptuğu 5.maçın sonu; ömer onan denen basketbol aklından yoksun 100 metrecinin yaptığı saçmalık ve bu ülkede nasıl basketbol oynadığını anlayamadığım zaza enden ekolü rasim başakın su şişesi ile hakem masasını tacizi, bağıra bağıra tüm fenerlilerin küfürleri açıkça belli etti ki son maç abdi ipekçi de efes kazanırsa bu iş hiç ama hiç hoş bitmeyecek. ve nihayet 6.maç geldi çattı , efes hakikaten shumpert ve thornton saha liderliği ile iyi oynadı, peker hayatının en iyi ilk yarısını çıkardı ve efes şampiyon oldu ama ortada ne basketbol kaldı , ne destek, ne sevinç ne de başka bir şey. bir adam kaya pekere saldırdı , kaya peker buna vurdu, ergin ataman ve charles smith tekme yedi, sahaya şişeler atıldı, sandalyeler söküldü,fırlatıldı , soyunma odaları basıldı fakat herkes maç sonunda son yılların en güzel serisi yalanları ile olayları kapatmaya çalıştı. evet son yılların en güzel kavga,tahrik ve kaybedenin de artık basketbol da kavga etmeye alıştığı bir seri yaşadık.

bunu yaşatan başta ergin ataman,mahmut uslu, rasim başak ve kaya peker olmak üzere olayların içinde bulunan herkesin allah belasını versin diyorum. bu basketbolu bu hale getiren ve her kaybettiğinden sonra bu mafyalaşmayı italya'da öğrendiğini düşündüğüm ergin ataman defol bu ülkeden. yöneticilik olarak her maç sonrasında birilerinin üzerine yürüyen uslu defol basketbolun içinden. her maça şut sokmak veya ribaund almak yerine birilerine tekme etmaya , küfür etmeye çıkan rasim başak bırak bu basketbolu ve defol bu liglerden... geriye kalan ise herkesin dediği gibi basketbol lezzeti falan değil bu sene, resmen kepazelik, resmen mafyalaşma, resmen güç savaşı... kazananı bilmem ama basketboldan pis kokuların gelmesi can sıkıyor artık...

Yorumlar

Bekowski dedi ki…
5. maçta a.y nin tahriklerini görmezden gelen sunucular, iş işten geçtikten sonra "tamam sakin olun" el hareketlerini öve öve bitiremediler. bu adam nasıl bu kadar korkulur hale geldi, kimdir, nedir, kimse çıkmaz mı karşısına merak ediyorum açıkçası bu gücün sınırlarını???

Bu blogdaki popüler yayınlar

bir çarşamba akşamı..

gol sevinci - gutiden gol haberi

yapma boruc, 3 oldu!