kapalı/36


Y.D nin tribüne açtığı savaş dün itibariyle faal bir hal aldı. 34 kişinin isimlerini bilmesem de Alen ve Ayhan'ın aralarında bulunduğu bir liste olması, yönetimin, taraftarın hangi tarafında olduğu, kimlere destek verdiği konusunda, özellikle wolfsburg maçındaki Y.D görüntüsü eşliğinde iyice ürkütücü olmaya başladı. gerçi protestonun bu boyutlarda olması kendisinin taraftarı için "en fazla yeter diye bağırırlar!" dediği alaycı açıklamasıdır kanaatimce.

yeterli olabilecek mi, ya da yeterli olana kadar devamı gelecek mi bilemiyorum bu yasakların, ama bu yönetim yanlışlarıyla bu uygulamalara devam ettikçe o ilahi mekanda paralı askerleriyle yalnızlaşmaya mahkum kalacaktır Y.D! senaryo devam etseydi seyri bu yönde devam edebilirdi elbet, fakat buna izin verilir mi, elbette verilmez!

her zamanki gibi bu olaya da ateşle yaklaşmayıp, beklemek, zamanın üstünü örtmesi zor bazı gerçekleri çıkarmasını beklemek en iyisi! ortalıkta dolaşan Alen beyanatı, Y.D nin kendi ve grubundan isimlerin de bu listeye girdiğinden haberdar olmadığı sözleri olayları elbet etkileyecektir. pek tabi, sızan haberler bununla da kalmayacaktır. ama benim gibi bazı insanların takım kötü gitse de maça gitme hevesi olan BJK taraftarı, çArşı, yönetimle beraber erimekte, bazı şeylerin yok oluşuna bizzat tanıklık etmekse üzüntüden başka bir his yaşatmamakta lanet olsun ki! bu duruma gelinmesinde kimlerin payı varsa da binlerce kez "lanet olsun"hepsine.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

bir çarşamba akşamı..

gol sevinci - gutiden gol haberi

yapma boruc, 3 oldu!