yeni beşiktaş üzerine notlar

Q7 bombasıyla başlayan demirörenin en çok sevdiği transfer mevsimine sağlam bir başlangıç yaptık. ardı arkası kesilmedi: hilbert, ersan ve girişimleri süren guti. hepsi güzel, gibiydi. ta ki ferrari hakkında çıkan haberleri okuyana dek. kulüpten hiç bir yetkili, özellikle de her spekülasyonda konuşan mete düren beyden hiç açıklama alamadık. aksine haberler can sıkıcı bir şekilde çoğaldı.
schusterinde mustafa denizliyle aynı sebepten dolayı istemediği; "çakılı oynuyor, topu oyuna sokamıyor." başlıca sebepmiş gibi gösteriliyor. yerine oynayan, hocanın prensi olarak gösterilen kim: ibrahim toraman topu oyuna sokabilen toraman. transfer gündemindeki takas topu oyuna sokamayan ferrari - oyuna sokabilen servet. şaka mısınız allasen. rüyalarıma giriyor.
orda burda okuyorum da "delgado kendine gelmiş", vikingur maçında iyiydi vs. delgado aynı delgado! yine fiziken güçsüz, yine mücadele yok, yine yine. gönderilmesi gereken ilk isim kendisini çok sevsem de delgadodur.
ikinci isim ise bence artık miadını dolduran, hilbert, Q7 gibi kanatların atıl kılacağı, ortada alternatif olarak düşünsek olabilecek "guti" transferinin gereksiz kılacağı bir adam. severim, sayarım kendisini çok. ama süre dolmuştur artık: karşınızda rodrigo tello
3. bir isim daha gönderilecekse yine çok şey beklediğimiz parla-sön yıldızımız holosko olmalıdır. stoper yedekleyen olarak ersanın alınması 3. isme zapoyu yaklaştırmıştır belki. hem kendisi hakkında fazla umut etmemek, hem de olası bir forvet transferinde bobonun da varlığıyla birlikte yine yeniden gönderilecek ilk isim olacaktır. bu arada schusterin vikingur maçında bobonun çelimsiz, kaleyi bulmayan şutlarında yüz ifadesi beni yanıltmıyorsa, bobo konusunda da bir memnuniyetsizlik mevcut kendisinde. bobonun da her şutundan, top kaybedişinden sonra, kulübeye kaçamak genç kız bakışları onu da bu korkunun sardığını gösteriyor biraz.
ferrari ise hiç mi hiç gitmemelidir. fink kalmalıdır. tabata, delgado ikileminde kazanan taraf tabatadır.
ama her halükarda bu takımın kaliteli yerli oyuncuya ihtiyacı vardır. volkan şen, mustafa pektemek ilk aklıma gelen isimler..

elde kalanlar:
Q7, hilbert, ernst, ferrari, sivok, fink, bobo, guti, zapotocny(holosko), tabata

ve yeniden ferrari bu takımda kalmalıdır. yoksa yine bize hasret.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

bir çarşamba akşamı..

gol sevinci - gutiden gol haberi

yapma boruc, 3 oldu!