+ , - , x , / gölgede aynı


"CR7 yi bile gölgede bırakacak" transfer olarak koymuştu yönetim önümüze hedefini. son birkaç yıldır yaşadığımız hayalkırıklıklarını hiçe sayarak umutlandık yine de, "deco"mu acaba diye? ulan salak, hadi hepsini birkaç güzel kelime de unutuverdin, 2 gün önce tribnlerinde oturan adamı da mı hatırlamadın. bonservissiz verdiğin adamı, kiralayarak geri alabilen yönetimin gölge anlayışı bu kadar elbet, fazlasını beklemek de neyin nesi?

transfer, ücretiyle ele alındığında elbette fahiş, 10,5 eksikliği olarak ise biraz olsun gerekliydi. ama bu "biraz" fahiş fiyata 29 yaşındaki tabatayı alacak kadar acil değildi ne yazık ki. 1 senedir veto edilen ve 1/3 fiyatına denk gelen ronaldoyu almak kesinlikle daha mantıklı geliyor.

tüm bunları söylerken bile bir umarım gün gelir utanırım bu söylediklerimden görüşü hakimiyetini elden bırakmıyor kafamın içinde. nasıl ki yusuf konusunda yaşadıysam, bu konuda da yaşamayı umut ediyorum. ancak 8 milyonluk bir tutarı maalesef kabul edemiyorum, hem eldeki finansal olanakları verimli kullanamamaktan ötürü, hem göz göre göre kulübün mali çöküşe sürüklenişi açısından. yine umarım, hayırlara vesile olur da, allahın sopası yok misali başımıza örülen bu yönetimden kurtuluş sürecimizin başlangıç süreci olur.

bu yazı borsaya henüz konuyla ilgili bir bildirim yapılmadan önce yazılmıştır. yine lanet olası bir umut yok değil içimde.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

bir çarşamba akşamı..

gol sevinci - gutiden gol haberi

yapma boruc, 3 oldu!