Avrupa Heyecanı!!!

Sıra Devler Ligi ve Avrupa Liginde..Birbirinden guzel maclar bizleri beklemekte.Haftalar gectikce heyecan da artmaya basliyor.Gruplarin sekillenmesinde büyük öneme sahip 2. hafta maclarinda hangi takimlar kazanir?Hangi maclar riskli? Birazdan hep birlikte gorecegiz..

557 Debrecen - Lyon: Macar takimlarini Avrupa sahnesinde gormeye aliskin degiliz bir cogumuz.Debrecen buralara kadar gelerek gercekten büyük iş başardı.Lyon ve Fiorentina arasinda gecmesi beklenen 2.lik mucadelesinde Debrecen deplasmaninda puan kaybetmemek cok onemli.Bu sebeble Lyon bu maci rahat kazanacaktir.

559 Fiorentina - Liverpool : Mor menekseler Lyon deplasmaninda pek de surpriz sayilmaz kaybettiler.Ancak 2 mac ard arda kaybetmezler.Liverpool her ne kadar kupa takimi da olsa bu mac beraberlik kokuyor.Garanticiler 01 cifte sans oynasinlar.Liverpoola galibiyet oynanmaz.

502 Rubin Kazan - Inter : Rubin Kazan futbolcular kepce gittikleri kiev deplasmanindan puan cikartamadilar.Onlar da Zenith ve CSKA Moskova gibi avrupada basari elde edip sampiyonluklarinin tesaduf olmadigini ispatlamak pesindeler.Ancak rakip Inter.Mourinho'nun Inter'i iyi degil.Inter zorlanir ama kazanir.Garanticiler cifte sans intere girebilirler.

556 Barcelona - D.Kiev : En az 2 farkla Katalanlarin ustunlugu ile sonlanacaktir.Ilk yari sonucu tabelada 4-0 gorurseniz sasirmayin!!

553 AZ Alkmaar - Standard Liege : Alkmaar ilk puanlarini alacaktir.Sonuc Alkmaar galibiyeti olacaktir.Bol gollu bir mucadele olacaktir.2,5 uzeri muhtemel.

555 Arsenal - Olympiakos : Ziconun gelmesi ile cikisa gecen Yunanlilar bugun kaybetmeyebilir.Orani da cok az olan Arsenal'den uzak durun..

596 Bayern Munih - Juventus : Bayern kendi sahasinda muthis bir ambiansa sahip.Juventus ise bu sene cok iyi diyebiliriz( her ne kadar bazen surpriz skorlar alsa da ) Bu macin galibi Bayern Munih olacaktir.Alt üstcüler ise üst secenegini tercih edebilirler.Tahmini skor 2-1

597 Bordeaux - Maccabi Haifa : Kazak takimi Aktobe'den kendi sahasinda 10 dk da 3tane yiyen bir takimin buralara kadar gelmesi cok sasirtici.Birileri acaba futbola da mi Israili karistirmaya calisiyor..Ama burasi artik erler meydani..Bordeuax gecenin farkli skorlu maclarindan birine imzasini atacaktir.

589 CSKA Moskova - Beşiktaş : Herkes tarafindan elestirilsede sampiyonlar ligine ManU karsisinda az pozisyon vererek iyi baslangic yapti Besiktas.Ve her kotu giden seyin bir sonu vardir.Artik ibrenin Besiktas'tan yana donme zamani geldi.Rusya'dan galibiyetle donmek her takim icin zor..Ancak Besiktas burada kesinlikle yenilmeyecektir.Ilk tercih beraberlik.02 Cifte sans daha garanti olacaktir.

599 Manchester United - Wolsfburg : Manchester cok formda.Wolsfburg'un maclari ise her an gol olabilir diye izleme zevki veren maclar bol gollü bir mac olacaktir.Manchester bu sezon kendi sahasinda 3te 3 yapacaktir.2,5 gol üzeri ise kesin.

601 Milan - Zurich : Isvicre takimlari cok zayif.Bunu gerek daha once Turk takimlari ile yaptiklari maclarda gerekse gecen haftaki Real Madrid macinda gorduk.Milan bu yil her ne kadar kotu oynasa da her ne kadar kisitli kadroya sahip olsada onlarda Zurich'i en az 2 farkla yenebilecek gucte.

603 Real Madrid - Zurich : Real Madrid bu yil cok farkli.Yillarca Villereal'e guzel futbol oynatan , formalari eşit dağıtan ve kötü oynayan kim olursa olsun kulübeye çekebilen Pellegrini ile hem göze hos gelen futbol oynuyorlar , hem de farkli galibiyet aliyorlar.Kendi evlerinde Marsilya'ya da acimazlar.Eger erken turlarda karsilasmazlar ise bir Real Madrid - Barcelona finali olabilir mi ?

595 APOEL - Chelsea : Sizce de Chelsea'nin bu maci kazanamamasi yilin en büyük sürprizi olmaz mi? Chelsea sürpriz yapan ve sürprizi seven takim degil.Tahmini skor 0-2 ya da 0-3

602 Porto - Atletico Madrid : Bu sezon aldigi skorlar ile bir cok iddaa severin beddualarini almis olan Atletico Madrid hala belirli bir kesime cekici geliyorsa sirf halkin takimi olmasindandir.Ama su an bir gercek var.O da Porto kadrosundan kimi kaybederse kaybetsin sampiyonlar liginde bambaska oynuyorlar.Bu Porto Atletico Madrid'i de yenecektir.

Herkese bol sanslar dilerim...

Yorumlar

Bekowski dedi ki…
bravo değnekçi, yine iyi gidiyorsun:) ama oynamayı unuttum ben kaçırdık inter maçını:) yarın bjk ile sevinsem yeter, paraya gerek yok:)

Bu blogdaki popüler yayınlar

bir çarşamba akşamı..

gol sevinci - gutiden gol haberi

yapma boruc, 3 oldu!