Biraz Da Para Kazanalım

Güzel bir Pazar gününe merhaba dedigimiz bu saatlerde futbol dolu bu günden seçmiş olduğum 9 maçı ve tahminlerimi sizlerle paylaşacağım.Öncellikle Turkcell Super Lig ile başlayalım

456 Denizlispor - Manisaspor: Bir tarafta herseyin beklenenden bile güzel gittigi Manisaspor diger tarafta ise 6 haftada sadece 2 puana sahip Denizlispor var.Tabiiki de burda kadrosu daha güçsüz olmasına rağmen Denizlisporlu oyuncular daha konsantre çıkacaklardır.İlk tercih beraberlik olmalıdır.Garanticiler bugun Denizlispor kaybetmez 01 çifte şans seçeneğini kullanabilirler.


457 Galatasaray - Eskişehirspor : Kendi sahasinda bugune kadar tarifeyi 3 ten acan Galatasaray,dun aksam rakibi Fenerbahce'nin de kazanmasi ile Eskisehirspor'a da ayni tarifeyi uygulayacaktir.Bol gollu bir mucadele bizi bekliyor gibi gorunmekte.Mac sonucu 1 , 3,5 gol uzeri muhtemeldir.


418 Sunderland - Wolverhampton : Sunderland kendi sahasinda bu sezon flas bir takim.Wolverhamton bu deplasmandan puan cikartamaz.Tahmini skor: 2-0 yada 3-1


378 Catania - Roma : Ilk bakista Roma gibi gorunsede gunun en patlamaya elverisli maci.Catania kendi evinde Roma'ya kolay yem olmaz.İlk tercih beraberlik , 01 çifte sans daha garanti.


383 Napoli - Siena : Napoli iyi takım.Siena ise yillardir oldugu gibi gene gucsuz.Napoli gucsuz Sienaya acimayacaktir. 1


385 Parma - Cagliari : Parma bu sezon hic alisik olmadigi kadar iyi.Ustelik 2 mactir ard arda kazaniyorlar.Ancak Parma bu kadar cok kazanmaya alisik degil.Cagliari bugun Parma'dan puan alacaktır.Beraberlik buyuk ihtimal.02 cifte sans da tercih edilebilir.


387 Udinese - Genoa : Udinese kendi sahasinda Seria A'da kolay kaybetmeyen bir takim.Nitekim bugun de kaybetmeyecektir.Genoa ise gecen yilki kadrosunda kayiplar yasadi.Deplasmanlarda bu yil cok basarili olmalarini beklemiyorum.Udinese galibiyeti yuksek ihtimal olup garanticiler 01 cifte sans deneyebilirler.


424 Espanyol - Xerez : Xerez La Liga'da bu yil averaj takimi olacagini ve bahiscileri sevindirecegini coktan gosterdi.Deplasmanlarda birakin galibiyeti puan almasi bile cok zor.Bugun de en az 2 fark yiyeceklerdir.Espanyol bugun Xerez'i taraftarini da tatmin edecek bir skorla gececektir.


426 Mallorca - Valladolid : Mallorca bu sezon La Liga'da beklentilerin uzerinde olan kluplerden biri.Bugun Valladolid karsisinda zorlansa da kazanacaktir.


Herkese bol kazançlı hafta sonları dilerim...

Yorumlar

Togi dedi ki…
eline sağlık...

selamlar
Bekowski dedi ki…
:)güzel tahminlerdi. catania, sunderland mçaları için "cuk" denilebilir. artık ŞL ve eurolig maçları için bekliyoruz.
Leo dedi ki…
ilk tahminlerde basariyi yakaladik.Bir cok beraberlik yaninda espanyol ve galatasaray bizi üzse de diger tahminler onlari unutturdu diye dusunuyorum.Umarim avrupa maclarinda daha cok kazandiracagiz.
Bekowski dedi ki…
eurolig ve ŞL maçlarını bekliyorum bugünden. ilk tahminim pek katılmayacağını bilsem de cska-BJK:2:))

Bu blogdaki popüler yayınlar

bir çarşamba akşamı..

gol sevinci - gutiden gol haberi

yapma boruc, 3 oldu!