survivor

kimine göre sadece 3 puan, kimine göre umutların ikinci devreye taşınması, rakibe göre ise bir o kadar enteresan "intikam" yüklü bir maç. fakat bu akşam yeşil saha, 8 yabancı için bir ıssız ada sahnesi olacak, bir "previously on TSL" edasıyla 16 haftaya göz atarsak, elimizdeki 8 sadece 3 olasılığa - tello, fink, tabata - düşüyor. adanın sihirbazı - ya da jacobı :)- mandrake mustafayı yok sayarcasına bu tahminlerde bulunmak tamamen yersiz kalabilir kararın açıklandığı gün.

bu birkaç kişinin(3/8) kıyamet günü, siniri stresi bursaspora mı patlar, inşallah patlar! velhasıl kötü psikoloji. empatik düşünürsek; ben bu futbolculardan biri olsam ve yarın sergileyeceğim kötü bir performansta, maç sonuna doğru gitmeden yakınlarıma, çoluk çocuğa ne hediye alsam derdine mi düşmem, alacak/verecek hesabı mı yapmam.. uzar bu liste. bunun bir de oyuna hiç girememiş, yedek kulübesinde ölümü bekleyiş tadında geçen versiyonu var ki, içler acısı; hiç oynamayan holosko hallicedir, delgado ise bu oyunun tribündeki, ya da ekran başındaki richard ıdır.

gelelim benim tahminime, ya da olması gerektiğine inandığıma; ferrari, ernst, sivok, bobo ya kimse dokunmaz herhalde. asıl adam delgado ve holoskoyu da bunların ucuna eklersek elimizde - tello, fink, tabata -dik üçgeni kalıyor. fink'in yükselişi kalmasını sağlamalıdır bu noktada, ayrıca gönderildiği takdirde yedeğinin inceman olması değerini biraz daha artırıyor nazarımda. tello ile tabata ikilisinde ise güçsüz taraf sevdiceğimiz tello; sezon başı anlaşmazlıkları, performans ve verimdeki düşüş, ve pek tabi, en çok da tabataya verilen 8mn euro nun altında ezilmekte kendisi.

(içimdeki lost özlemi bambaşka.. 46 gün, 16 saat var daha.. )

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

bir çarşamba akşamı..

gol sevinci - gutiden gol haberi

yapma boruc, 3 oldu!