Endüstriyel futbola karşı SEMT AŞK ı


Türk sporunun lokomotifi sayılan klüplerimizin neredeyse tamamının isminin önünde holdinglerin adı geçer oldu.,Spor da sermayenin oyuncağı oldu.kara para aklayanından,kara isimlerini aklayanlara kadar herkes bu işin içine girdi ve belli ki kavun tatlı geldiği için geri çekilen yok.livorno özdeşleşen endüstriyel futbola karşı forza livorno sloganı özellikle avrupa da diğer sol tribünleride etkisine aldı hatta sanal ortamlarda belli oluşumlar ortaya çıktı.ilerleyen dönemlerde durum nereye gider bilmiyorum ama ülkemizde herşey sermayenin istediği gibi gidiyor.yakında ligin adı da medical park olur çıkar.bütün bu satılmışlığa karşı kendi maddi ve manevi gücüyle ayakta kalmaya çalışan bir takımın taraftarı olduğum için daha da göğsüm kabarık dolaşıyorum.çünkü bizim kongrelerimizde başkan, döneminde ne kadar büyük başarılara imza atacağını sıralayıp konuşmasını bitirmez.sadece KSK de bir başkan judo şubesine ilgi göstermemekle suçlanır ve sonunda tv ye çıkarak konu hakkında açıklama yapmak zorunda kalır.

Yorumlar

Lucky Strike dedi ki…
fiyapı'lara medical park'lara hayır.. futbol futbol olarak kalsın bajçem..
Bekowski dedi ki…
anlatılan, kalması istenilen şey arabesk kalıyor bence günümüze göre. bu şekilde kalan bir sürü semt takımı bulabilirsiniz ama bjk, gs, fb, ts olmak isteniyor, istenilen yol "başarı"ya odaklanıyorsa, güçlenmenin vazgeçilmez bir gereksinimi oluyor medical parklar, fi yapılar. sorun kullanılması değil, nasıl kullanılması daha çok bence?
ADO dedi ki…
büyümek için para para içinde sponsorlar lazım yıllardır izmir takımlarının süper ligde olmaması olanlınında ligin dibinde olmasımı memnun eiyor sizi. ilk etapta evet kötü geliyor insanın kulağına, gözüne ama sağladığı yararlarda konuşulmalı.. Senin taraftar dediğin adam bilete para vermeden maça girmek için birbirtürlü takla atıp ondan sonra en ufak bişeyde koltuğu söküp sahaya atıncamı oluyor takımını desteklemek.
musoski dedi ki…
Bu yorum yazar tarafından silindi.

Bu blogdaki popüler yayınlar

bir çarşamba akşamı..

gol sevinci - gutiden gol haberi

yapma boruc, 3 oldu!