3.yıl yazısı

bu blog ile blog aleminde ; bir kış günü soğuktan titrediğimiz günlerde sevgili arkadaşım Bekir Gögce ile beraber çeliktepe cengizhan lisesi'ne yakın bir mekanda bir hevesle buralarda yer edineli tam 3 yıl olmuş.

Ben aslına bakarsanız ilk başlarken ne yazarız ne ederiz diye düşündüğümde böyle arkaya dönüp baktığımda ruhsal hikayelerimin hiyerarşisini oluşturacağını hiç tahmin etmezdim. Buraya yazılanlar aslına bakarsanız zihinsel mastürbasyondur genel anlamda ama içinde faideli notlar,yazılar,bilgiler ve bir sürü kıvrak fikirler de oluşmuş. Neredeyse 1000 e yakın yazı ve bir çok konu hakkında fikir beyan etmişiz.

Televizyonda,dergide,işyerinde,sokakta,otobüste gördüğümüz şeyleri burada paylaşmak bir bakıma görev oluyor belli bir süreden sonra. Burada belki 5-10 kişinin okuduğu bir yazıyı yazmak resmen bir heyecan ve içinin kıpraşmasına sebebiyet veren bir kıvılcım ciddi anlamda.

Daha sonraları büyüyüp bu kadar yazar kazanmak , bir sürü arkadaşımızın içinde var olan duygularına blog aleminde görmek ve onlara vesile olmak ne güzel bir duyguymuş aslına bakarsanız.

Ben blogda yazmaya başladığım ilk günden bugüne kadar o kadar çeşitli konularda fikir beyan etmişim ki yazılarma dönüp baktığımda sen kimsin la pezevenk diyorum kendi kendime. Eğer yazdığım bir yazının altına birisi sövmediyse tamamen bu büyük bir hoşgörüdür blogu takip edenler tarafından. o yüzden okuyan,okumayan,göz gezdiren,göz ucuyla bakan,sadece sayfayı açıp bu ne la diyip kapatan herkese çok teşekkür ederim kendim ve sevgili editörüm,blogumuzun kurucusu,yaşatıcısı,emekçisi Don Kişot adına. Bu blogda bugüne kadar yazı yayımlayan ve yayımlamaya devam eden tüm yazar arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler,iyi ki varsınız hepiniz.

Neçe senelerde bu notu yazmak üzere...

Yorumlar

Bekowski dedi ki…
adamsın, dibisin. üç sene önce donarak kurdğumuz burasının nerede doğum yaptğını da bilirsin:)
kurmak derken başka kelime bulamadım bir an büyük birşeymiş gibi geldi.
halbuki ardarda iki tuşa basması yeterli demi.
neyse sonraki yazılar sıcacık evimizde çayımızı yudumlarken gelecek azizim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

bir çarşamba akşamı..

gol sevinci - gutiden gol haberi

yapma boruc, 3 oldu!