ayakta izleyen kalmasın


Nba yönetimi malumunuz her sene saçma sapan kurallar ile sezon başı tartışılmayı ve adından uzunca bahsedilmesini pek sever. Bu sene Nba yönetimi çok acayip bir kuralın altına imza atmış bulunmakta. Bu sene takımların kenar oyuncuları hiçbir şekilde ayakta maçı izleyemeyecek , bu olayların tekrarlanması ile de teknik faul falan çalınabilecek.

Kuralın uygulanma sebebine gelince binlerce dolara satılan ön koltuklarda oturan kişilerin rahat maç izleyememesi imiş. Arkadaş tamam kapitalizm Abd'nin dünyaya salgıladığı en önemli düzen,düzdüren sistemi de,bu oyunun içine bu kadar ama bu kadar sokulmasına ne gerek vardı. Zaten takım düzenlerinde ekonomik dengesizlikler ve benzeri uygulamalar yeterince mevcut ama benche kadar girmesi gerçekten kabul edilemez.

Şimdi ne olacak Tyrus Thomas smaç vurduğunda müzmin Chicago yedekleri nasıl tepki gösterecek, Lebron'dan ibaret Cleveland takımındaki yedekler zaten takıma katkı veremez iken şimdi havluları ve tepkileri ile destek olamayacak mı? Nba takımlarında sadece benchlerde yaptığı şovlarla akılda kalan oyunculara ne olacak, Chris Andersen nasıl sezonu bitirecek , Ronny Turiaf nasıl motive olacak , bir çok kıpır kıpır genç takım uyumunu bu şekilde sağlarken şimdi ne olacak. Evet bir adam 1000 dolar ödeyerek en rahat yerde ve en net bir şekilde maç izlemek isteyebilir, düzen , show business bu ama eminim ki benchin arkasından bilet alan insanlar bu olayların hepsini kabullenerek ve o oyuncular ile beraber hareket etme iştahı ile bu paraları ödüyorlardır.

Ha bir de takım sahiplerine ne olacak, şimdi bana birisi anlatabilir mi; Mark Cuban nasıl maç izleyecek ? Ha daha beteri var, bu kuralları en sağlıklı hali ile uygulaması gereken hakemlere de Nba yönetimi lokavt uygulamakta, zaten kimi bulupta maçları yönettirecekler o da ayrı bir yazı konusu.

Yorumlar

Bekowski dedi ki…
maç denilen heyecanıyla zevk veren müsabakayı yaşayanı makbuldur benim için halbuki.. benjaminler önünde heyecanına gem vuranana nasıl güzel olacak bu salonlar bilemiyorum??

Bu blogdaki popüler yayınlar

bir çarşamba akşamı..

gol sevinci - gutiden gol haberi

yapma boruc, 3 oldu!