kamu spotu ve ali kaptan

Tanımlar ;

Kamu Spotu : devletimizin bizi bilinçlendirmek amacı ile tvlerde dönen manalı yayınları. böyle sigorta,deprem,fakir okumak isteyen çocuklar falan temalı reklamlar işte.

Ali Kaptan : Öyle bir zaman geçiriyor ki attığın vuruyor diye tespitlediğim dizi karakteri. Bugüne kadar 3-4 bölümüne şahit olduğum bu bölümlerde 1 tecavüz , 2 bebek , 1 adam öldürme , 1 gemi kazası yapabilen büyük insan, fenomen.

Şimdi ne alaka diyenler için şöyle söyliyeyim ; şimdi sayın başbakanımızın bizden en fazla istediği şey nedir ;3 çocuk hatta bunu sınır koyan sayın başbakanımız, ayrıca Başbakanımızın hakimleri tecavüz konusunda 13 yaşında kızlara utanmasa hapis cezası verecek tecavüz edenin yerine. İşte cezalarda garip indirimler, bir taraftan neden hapishane de oldukları belli olmayan insanların yıllardır silivriden el sallamaları falan. Kıssadan hisse boşuna rtük diye bağırıp çağırmayın talep ettiğiniz aile bireyi için en muhteşem çizim ve yazımlardan birisi Ali Kaptan'dır. Şu diziden bir kaç parça kolajlayıp kamu spotu diye yayınlasalar garip karşılar mıydınız ?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

bir çarşamba akşamı..

gol sevinci - gutiden gol haberi

yapma boruc, 3 oldu!